Medulin - turistička zona T2 s otvorenim pogledom na more

ID Kod574
Lokacija:
Premantura, Medulin
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
1.590.000€
Površina:
4.539 m2
Medulin je naselje i općina u Istarskoj županiji, smješten na jugu istarskog poluotoka i nalazi se oko 8 kilometara jugoistočno od Pule, spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom.
Vrlo je bogat smještajnim kapacitetima u apartmanima, hotelima, vilama i kampovima i autokampovima.

Na samom kraju naselja u njegovom sastavu, s otvorenim pogledom na more imamo u prodaji T2 zemljišta veličine 4539m2 na kojem je po UPU moguća gradnja turističkog naselja sa ukupno 45 kreveta, a objekti su koncipirani kao dvoetažne jedinice P+1.
Ova zona ugostiteljsko-turističke namjene - vrsta turističko naselje, podrazumijeva jedinstvenu prostorno - funkcionalnu cjelinu sa jedinstvenim upravljanjem
Smještajne jedinice prema planu mogu se smjestiti unutar - centralne građevine hotelskog tipa, apartmanske zgrade ili vile.
Na građevnoj čestici/zoni moguće je graditi više smještajnih građevina te pomoćnih građevina, objekte ugostiteljske namjene i sl sadržaji.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Blizina sadržaja
  • Blizina mora
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
 

Pošalji upit

Copyright © 2024. No1 nekretnine, Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića